Translate

dinsdag 15 november 2011

Award gekregen van Miriam van Hand, have a nice dayOmdat ik een Award heb gekregen van Miriam van Hand, have a nice day mag ik 7 dingen over mijzelf vertellen en daarna de Award weggeven aan 5  medeblogster.....dus denken en denken.
1.     Ik woon samen met mijn lieve vriend, heb 2 zoons Joshua(20) en Yannick(17) samen hebben we 5 kinderen, 2 wonen bij ons en de anderen elders, iedere zaterdag is Friet-dag dan wordt er zelf  Patat gemaakt de kinderen komen dan allemaal eten met aanhang
(9 personen) ...maar het is hééééél gezellig.
2.     Ik ben een echte muziekliefhebber, mijn vriend speelt in een Rockband, hij speelt gitaar en zingt, de band speelt covermuziek uit de jaren 60 tot de betere van nu. Meestal ga ik met ze mee als ze een optreden hebben want ik hou van lekker swingen, op mijn blog horen jullie toepasselijke rustige muziek maar ik hou ook van stevige rock.
3.     Ik ben dit jaar Sarah geworden en we hebben een leuk feestje inclusief band gehad.
4.     Ben helemaal verzot op dieren en kan me gruwelijk ergeren over veel te vaak al dat dierenleed, zelf hebben wij 2 katten, 1 poes Miloes en 1 kater (tje) Zappa
5.     Herfst/Winter zijn mijn favorieten seizoenen en vanaf de Advent ben ik in mijn nopjes want Kerst is het voor mij helemaal. Karnaval vieren doe ik niet meer, vroeger vond ik het nog wel leuk maar tegenwoordig niet meer zo, meestal is dat bij ons Klustijd.
6.     Mijn hobby's zijn bloggen (nieuw), decoreren, bloemschikken, schilderen ook heb ik een cursus Tai-chi gedaan wat ik ook weer heel erg leuk vond dit gaf mij mijn rust terug toen ik in moeilijke tijden zat.
7.     Ik ben een rasechte Huismus


                                                             
 Dit waren dan mijn bekentenissen en ik geef de award dan door naar 5 medebloggers
 1. Eefie van  Eefies day
 2. Michelle van In de zevende hemel 
 3. Marion van Sjonkes kronkels 
 4. Elly van Cosey Life 
 5. Yvonne van Met Brocant Label 
Ik weet natuurlijk niet of alle dames dit leuk vinden en zoals Miriam zei; je moet natuurlijk zelf weten of je er aan meedoet.................................Lieve groet Marjon

  13 opmerkingen:

  Mirjam zei

  Hallo Marjon,
  Wat leuk dat je hebt meegedaan. Nu weten we wat meer van je en dat is altijd erg leuk. Ik vind je blog erg mooi en lees altijd erg graag je stukjes. Ik hoop dan ook dat je het bloggen zo leuk vind (net als ik) dat je het nog heel lang blijft doen...
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groetjes,
  Mirjam

  Anoniem zei

  Gefeliciteerd met je award en wat leuk om meer over je te weten te komen! Wat super zo'n groot gezin, lijkt me erg gezellig!

  Groetjes,
  Esther

  @nne zei

  leuk om wat meer over je te weten komen! lieve groet, @nne

  Thuis bij Tjits zei

  gefeliciteerd met je award Marjon en wat leuk om wat meer over je te lezen!
  net als jij hebben wij ook zo'n groot gezin met 5 kinderen waarvan er 3 elders wonen!
  geniet nog maar lekker van het bloggen!!

  lieve groetjes, Tjits

  Michelle zei

  Hey Marjon

  Lief dat je ook mij de award geeft, ik ga proberen 7 dingen over mezelf te vertellen, laatst was er ook zoiets en heb toen ook wat vertelt over mezelf, proberen of ik nog 7 nieuwe dingen kan vertellen hihihi maar ik vind het steeds leuk om zoiets mee te doen! heel fijn om wat meer over jou te lezen!

  Lieve groetjes Michelle

  Cosy Life by Elly zei

  Hey Marjon!!! Bedankt voor de award en jij gefeliciteerd.. Heb dit nog niet eerder gehad en gedaan. Ga me ff verdiepen in het hoe en wat.

  Bedankt en lieve groetjes, Elly

  Joke zei

  Wat een gezellige drukte zal het bij jou zijn als iedereen er is, geniet van die momenten.
  Groetjes Joke star16

  Elly zei

  Van harte gefeliciteerd met je Award ...Dik verdiend hoor, maar wat leuk om dit over jou te lezen en wat heb je een heerlijk groot gezin.....Een en al gezelligheid toch.
  Ik ben ook zo'n muziekliefhebber en.... een dag geen muziek is voor mij een dag niet geleeft.
  Heel leuk Marjon...ik heb er van genoten....lieve groet..Elly.

  Eefies day zei

  Wat leuk om zo meer over je te weten, altijd leuk om wat weetjes te lezen bij een ander,ik herken er al twee, huismus, en winter/herfst fan, ja ik kan zo genieten nu.
  Dank je wel voor het doorgeven van de award, ik had hem ook al van Jedidja gekregen dus ik vermeld jouw naam erbij...Ik doe er nu niets mee want ik heb pas ook een award gehad en al 10 dingen over mezelf verteld, maar ik vind het wel lief van je!!!!

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  http://truutske.blogspot.com zei

  Zoals zo vele andere blogsters is het altijd leuk om de ander een beetje te leren kennen.
  Gezellig hoor ennuh...gefeliciteerd met je award.
  Fijne dag, Trudie.

  Room Seventeen zei

  Hoi Marjon, leuk om te lezen. Ik heb ook een zoon die Yannick heet ;-)

  Marga zei

  Hallo Marjon.
  Leuk om iets over je te weten.
  Groetjes Marga

  Sjonke's Kronkels zei

  Hoi Marjon, wat leuk om meer over jou te weten te komen. Ik ben ook een huismus en carnaval vier ik eveneens allang niet meer.
  Bedankt dat je 1 van de awards aan mij doorgeeft. Ik ben pas getagged en dat was een soortgelijk iets, dus ik moet nog even verzinnen hoe ik er nu een verhaaltje van ga maken.....
  Groetjes,
  Marion