Translate

zaterdag 11 februari 2012

I love Cats


Ik moet toch even weer een update laten zien van onze "kleine kater" nou ja zo heel klein is hij niet meer, inmiddels 9 maanden oud. Hij heeft alleen een hele eigenaardige gewoonte, hij sabbelt zich in slaap, iedere avond. Hij pakt zijn eigen staart (deze is héél lang) tussen zijn voorpoten en begint echt te zuigen.
Ik was al bang dat hij iets aan zijn staart kreeg maar als je er aan voelt, is alleen het uiteinde van de staart nattig...
Hij maakt dan echte zuigbewegingen het is gewoon onvoorstelbaar. Het is een
katertje gevonden met zijn moeder en broertjes en zusjes op een militaire basis ze zijn met 6 weken
bij een opvang voor kittens terecht gekomen.
Heeft hier iemand al eens van gehoord of zelf meegemaakt???











kater Zappa




poes Miloes







Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend met hopelijk toch lekker veel zonneschijn.



Lieve Groet             Marjon
Posted by Picasa

26 opmerkingen:

amy zei

ooo wat n mooie kat zeg ,en wat lief dat ie zn eigen in slaap sabbelt ,schattig toch?
Ik ben ook dol op katten hoor ,ze zijn zooo leuk !
Fijn Weekend nog
Gr Amy

Unknown zei

Wat een schat! En nee ik heb daar nog nooit van gehoord, dat zichzelf in slaap sabbelen! Wel hadden wij vroeger een siamees die altijd aan je oor sabbelde, zodra hij maar de kans kreeg, ook echt alsof hij zijn moeder dronk . Ook heel gek!
maar dat maakt katen ok zo leuk, die eigenzinnige dingen.
Fijn weekend!
Groeten, Jacqueline

Elisabeth zei

Wat een leuke foto's.Ik weet dat jonge katten wel eens sabbelen.De buurkater Felix kwam vaak bij mij op schoot en als ik mijn badjas aanhad ging hij aan mijn kraag zitten sabbelen om daarna in slaap te vallen Waarom ze dit doen weet ik niet ,misschien te jong bij de moeder weg??
Groetjes Elisabeth

Het lijstje van brocante zei

Wij hebben ook een poes gehad die dit deed maar dan op haar pootje,een soort DUIMEN,ze hebben kennelijk zuig behoefte en komen zo aan hun trekken.
Het is heel lief en aandoenlijk om te zien.
Nog een fijne Zondag & lieve groetjes,
Silvia

Els zei

Leuke foto's van je katten! Huisdieren hebben inderdaad sommige gekke gewoontes, onze Jack Russel kan er ook wat van :-)
Fijne zondag! Liefs Els

Loraine Living zei

Hoi Marjon, schattige foto's. Ik ken het ook, een zuigbehoefte om dat ze te vroeg het moeder nest hebben verlaten, naar ik heb gehoord. Onze poes had van mij een klein knuffeltje, wel lief het gaf een smakkend zuig geluidje. Fijne zondag en een lieve groet

Frau Woonwinkel zei

Liebe Marjon,
oh, wie süß sind die denn?!! Ich liebe Fotos von Katzen. Habe von meiner Katze auch unzählige Bilder. Ich wünsche Dir einen tollen Sonntag. Bis bald. GlG Claudia

Anoniem zei

Prachtige foto's van je katten. Ik heb geen ervaring, maar toen ik las waar ze vandaan komen moest ik denken aan het duimen van baby's en peuters/kleuters, een zuigbehoefte of door een soort eenzaamheid van een onstabiel begin van zijn leven. Kon hij je het maar vertellen!

Lieve groet,
Gerry

Home and Lifestyle zei

Wat een lieve foto's!! Ik denk net als een aantal anderen dat het toch een bepaalde behoefte is, misschien wel door zijn start in de eerste maanden!!

Een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

@nne zei

mijn eerste katertje sabbelde op de bedsprei, rolde vervolgens een stuk op tot een poezegroot bolletje en ging er dan heerlijk tegen aanslapen. je poezen zijn snoepjes! liefs, @nne

It's me zei

Wat een schatjes......zo liefff...geen zon hier helaas......ik wil dooi !!...en lente !!...liefs van mij...xxx...

Unknown zei

Heb geen idee waarom je katertje dit doet. Denk ook dat het komt doordat hij te vroeg het nest heeft verlaten. Wat heeft hij een geluk dat hij lekker bij jullie mag zijn. Volgens mij heeft hij het prima naar zijn zin. Prachtige poezebeesten heb je.
Fijne zondag. Groetjes, Nancy

Michelle zei

Wij hadden vroeger een katertje en dat sabbelde aan je oorlel, dat kriebelde enorm, de jouwe doet het op zijn staart maar volgens mij komt dat omdat ze te vroeg bij de moeder zijn weggegaan...mooi de foto's van je kater!

Lieve groetjes Michelle

bleudelavandou zei

Prachtige foto's!!!

Katten zijn zo'n fascinerende dieren, ik heb hier thuis ook zo'n 4 exemplaartjes lopen en elke kat is apart, elk heeft hun eigen karakter en elk hun "rare"streken. Ik kan mij geen leven inbeelden zonder deze schattige diertjes...

liefs
marieke

Anoniem zei

Onze Flow sabbelt zich ook in slaap,wij hebben een poenkleedje en in het midden daarvan,zitten lange wollige pluizen zeg maar en daar sabbelt ze zich aan in slaap haha en zij komt gewoon bij mensen vandaan,prachtige foto`s heb je gemaakt,fijne zondag nog,lieve groet Musje.

Mirjam zei

Hallo Marjon,
Wat een heerlijke foto´s van je poezenbeesten heb je gemaakt. Wat schattig dat dat katertje zich in slaap sabbelt. Daar heb ik nog nooit van gehoord.
Ik wens je nog een heel fijne avond en een heel mooie nieuwe week,
Lieve groet,
Mirjam

Willy zei

Leuke foto's en wat een mooi koppie heeft ie.
Groetjes

Thuis bij Tjits zei

prachtige foto's!! zo leuk al die verschillende gezichtsuitdrukkingen.

lieve groetjes van Tjits

My Beautiful World zei

Just beautiful he has grown fast. So lovely to be back visiting you my friend I have missed seeing your wonderful posts and have enjoyed catching up with them all. Hope you have an amazing Valentine’s Day.

Always Wendy

Anoniem zei

Hallo liebe Marjon,

och, sind die aber hübsch. Ich hätte auch gerne eine Katze, doch wir haben ja einen Hund und die mag leider keine Katzen. Schade.
Tolle Bilder hast du von deinen Lieblingen gemacht.

Ich wünsch dir noch einen schönen Abend.
Liebe Grüße sendet dir die Nicole

Joke zei

Hoi Marjon,
Ik heb je een Award gegeven
Hoop dat je het leuk vindt
Kijk even op mijn blog

Groetjes Joke.

Jana zei

leuk blog blij terug te krijgen

André en Inka. zei

Hallo Marjon,wat een mooie kater is hij geworden,prachtige foto`s heb je van hem gemaakt,ik heb toch al aardig wat poezen/katers gehad en nog maar ik heb hier geen ervaring mee,...super leuk dat je onze blog gaat volgen,ik heb me aangemeld als volger van je blog,.......gr van inka en andre

Anoniem zei

Ben een beetje laat met reageren maar heb het drukdrukdruk :)
Je foto's zijn prachtig, wat een lieferds laat je ons zien. Ik denk ook dat het een soort zuigbehoefte is. Onze poezen heb ik dat nog nooit zien doen, maar ik vind het heel erg schattig!

Groetjes en een fijn weekend,
Esther

Bonjade zei

Ken het verschijnsel niet...maar ach wat vind ik het lief en zoet.
Zo aandoenlijk...net een kindje wat nog op zijn duim zuigt....

Wat een schat.....je andere lieverds trouwens ook....ben dol op poezen.

fijn weekend

Liefs

Inge zei

Wat een mooie tijgerkatten heb je!