Translate

zaterdag 25 augustus 2012

Lieve dames

Mijn vakantie is weer voorbij en ik ben alweer 2 weken aan het werk. Ik wilde eigenlijk weer beginnen met het bloggen maar het komt er maar niet van, ik twijfel, zou ik er wel mee doorgaan....Om iedere dag weer te kijken en een reactie te geven, neemt toch wel heel veel van mijn tijd in beslag want ik wil nog zoveel en er zijn nog zoveel dingen wat maar blijven liggen.
Helemaal stoppen wil ik niet, ik denk dat ik geen reacties meer ga geven, ik blijf natuurlijk jullie prachtige blogs bekijken en ik zal zo nu en dan weer iets van mijn kant laten horen of zien maar in ieder geval stukken minder.......ik bedank jullie allemaal voor de altijd lieve reacties en voor jullie tijd en ik blijf mij natuurlijk verheugen op al de prachtige posten die nog voorbij gaan komen dit jaar.

Ik wens jullie een heel prettig weekend en veel LIEFS van Marjon


16 opmerkingen:

Emily zei

Hey, Marjon,
Je hebt een leuke blog.
Emily

Danique zei

Je moet doen wat voor jou het beste lijkt. Bloggen slokt inderdaad heel veel van je tijd op, dat heb ik ook gemerkt.
Nu het nieuwe schooljaar en alles wat erbij komt weer is begonnen, heb ik ook gemerkt dat veel bloggen er niet meer inzit.

Maak er voor jezelf geen verplichting ervan want dan zul je er geen plezier meer aan beleven.
Gewoon lezen en genieten van andermans blogs is ook erg leuk.

Een fijn weekend.

Groet, Danique

Home and Lifestyle zei

Jammer Marjon, maar zeker wel begrijpelijk! Wie weet gaat het later toch kriebelen, dan pak je naar wens de draad weer op. Als je er geen plezier in hebt of als het je andere werkzaamheden in de weg zit, kun je inderdaad beter zoeken naar een goede balans!

Hoop nog wel eens van je te horen hoor :)! Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Loraine Living zei

Ik begrijp wat je bedoeld, jammer is het wel... Het moet geen verplichting maar een leuke afleiding zijn. Reageren kost ook veel tijd.
Veel succes met alle andere leuke bezigheden en wie weet tot later.
Lieve groet Diana

Just Who I Am zei

Gewoon doen waar jij je het beste bij voelt,en reageren is tenslotte geen verplichting.Ik reageer zelf ook wat minder op blogs want er gaat idd zoveel tijd inzitten Ik wens je een fijn weekend
Lieve gr Elisabeth

Sjonke's Kronkels zei

Bloggen en reageren moet gewoon vrijblijvend blijven. Maar ik snap je gevoel en twijfel. Ik voel me soms schuldig als ik weinig reageer en baal wel eens als ik er geen verhaaltje 'uitgeperst' krijg door gebrek aan inspiratie. Ik probeer dat gevoel dan snel los te laten, want er is meer op de wereld dan bloggen.......
Groetjes,
Marion

Barbara zei

Bij mij staat het ook op een laag pitje, ik post en reageer op onregelmatige basis. De gezondheid van mijn lief heeft nu mijn prioriteit.

Ik vind het fijn dat je niet helemaal stopt met bloggen, kan ik in ieder geval blijven genieten van je foto's in tijden dat ik een opkikkertje nodig heb.

Lieve groet,
B.

Homemade-Tanja zei

Jammer Marjon, want ik vind je een hele leuke blogger ;-)

En je hoeft je nooit verplicht te voelen om te reageren bij iedereen (dat doe ik ook niet altijd hoor), dat mag en kan niemand van je verwachten.

Dus misschien tot gauw,
Liefs
Tanja

Nancy B. zei

Ik snap heel goed wat je bedoelt. Er gaat ook veel tijd inzitten, vooral als je bij de meesten een reactie wilt geven. Sommige blogsters zijn daar zo attent in. Dit lukt mij de laatste tijd ook niet meer en daar voel ik me dan ook weer schuldig om.maar zoals de anderen zeggen, het moet wel leuk blijven.ij zou het leuk vinden om af en toe wat van je te horen. Prachtige foto's heb je er weer opstaan.
Fijn weekend, Nancy

Anoniem zei

Het is heel begrijpelijk Marjon! Er gaat heel veel tijd inzitten. En er zijn ook nog andere prioriteiten in het leven van alle dag.
Ik vind het wel jammer omdat je altijd mooie loggen had. Ik hoop dat we die af en toe nog mogen zien.
Ik wens je het allerbeste!

Lieve groet,
Gerry

Mayflower zei

Gelukkig dat je er niet helemaal mee stopt Marjon en we toch zo af en toe kunnen genieten van je mooie posten.
Mooie sfeerplaatjes en je Header vind ik ook prachtig.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Homemade Home zei

Je hebt gelijk Marjon, bloggen kost veel tijd en er bestaan ook nog andere dingen in het leven.
Misschien tot ziens.
Fijn weekend groetjes Nelly

It's me zei

Wat jammer...maar begrijp het wel hoor....ik vind lezen leuker dan blogs maken hoor.....liefs enne je gaat niet helemaal weg toch ???...xxx..

Blomkje en Wenje zei

Er gaat idd veel tijd in zitten...je moet doen wat jou het beste lijkt (en lekker meelezen is ook heel leuk).
Ik hoop nog eens wat van je te horen!

Groetjes,Pietrik

Frau KunterBunt zei

Liebe Marjon,
da habe ich mich in den letzten Wochen rar gemacht, weil ich privat im Umzugsstress war, jetzt komme ich wieder etwas mehr dazu zu bloggen, jetzt lese ich bei Dir, dass Du auch kaum Zeit hast. Schade!!! Habe gern bei Dir vorbeigeschaut. Ich freue mich auf jeden Fall auf Deinen nächsten Post. Hab eine schöne Zeit, drück' Dich ganz doll
Liebe Grüße aus dem Ruhrgebiet - Claudia

Ans zei

Er gaat inderdaad best veel tijd in zitten,dus groot gelijk,dat als het te druk voor je wordt,om een stapje terug te doen.
Neem je tijd,misschien over een tijdje weer.

Groetjes Ans